ŞEFLERDEN ÖZEL TARİFLER: LONGCHAMP “YEŞİL YAŞAM!” AKŞAM YEMEKLERİ


Longchamp’ın 2025 Yaz koleksiyonu ilhamını doğadan, daha spesifik olarak sebze bahçesinin renklerinden ve otantik mutfağın verdiği keyiften alıyor. Bu ruhu yansıtmak için Longchamp, Vivre au Vert akşam yemeklerini tasarladı: markanın dostlarını ve ailesini bir araya getiren özel etkinlikler serisi.


Paris’ten Singapur’a, dünyanın yirmi kadar şehrinde düzenlenen bu yemekler, mevsimsel tatları ve taze pazar ürünlerini kutladı; her biri özel olarak görevlendirilen seçkin şefler tarafından tasarlanan menülerle sunuldu.


Bugün Longchamp, bu şefler tarafından yaratılan tarifleri müşterileriyle özel olarak paylaşıyor. “Vivre au Vert” ruhundan ilham alan bu yemekleri yeniden yaratarak, bu olağanüstü anları evinizde tekrar yaşamak için benzersiz bir fırsat!

Bezelye ve taze filizli risotto

şef Giuseppe Pezzella, Eugène Eugène, Dubai

Le jocoque

şef Alejandra Navarro ve Ernesto Hernández, Botani, Mexico City

Patlıcan Fitte ve Bahçe Salatası

şef Heewon Lim, Buto, Seoul

Yaban Turpu, Kış Turpu ve Elma

şef Paul Ivic, Tian Restaurant, Wien

Füme Tofulu Şalgam Rulo

şef Zhanxu Li, Qu Lan Yuan

ORMAN

şef Reynold Poernomo, Cakarta

TATLI ÇİKOLATA ESİNTİSİ

şef Nina Métayer, Délicatisserie, Paris

Petit Pois

şef SU Kim Hock, Restaurant Au Jardin, Penang

Enginar Kalbi Fondant

şef Tommaso Arrigoni, Innocenti Evasioni, Milano

Limon Otu Yağlı Mısır Kreması

şef Vero Gómez, Madrid

Izgara Lahana Kalbi

şef Louise Bourrat, Lizbon

Arka Bahçe

şef Chudaree Debhakam (Tam), Baan Tepa, Bangkok

Sıcak Sebzeler Bahçesi

şef Vicky Lau, TATE Dining Room

Pancar Tarte Tatin

şef Matt Moran, Chiswick, Sidney

Toprak Tadında Dürümler

şef Alex, Akame, Pingtung

Sebzeli Turta

şef Alain Passard, Arpège

Pancar Salatası

şefler Skye Gyngel, Evie Henderson, Spring Restaurant, Londra

Yer Elması

şef Jeremy Gillon, JAG Restaurant, Singapur

Milan Usulü Portobello Mantarı

şef Sophia Roe, Apartment Miso, New York